Η Imperial Feet ιδρύθηκε στην Ολλανδία από επαγγελματίες Ποδοθεραπευτές.
Με παράδοση για πάνω από 20 χρόνια στην Ποδολογία η Imperial Feet εξειδικεύεται στην παραγωγή καινοτόμων προϊόντων φροντίδας & θεραπείας παθήσεων των Άκρων. Προσφέρει μεγάλη επιλογή δερμοκαλλυντικών προϊόντων από φυσικά συστατικά και φυτικά εκχυλίσματα. Κάθε προϊόν της Imperial Feet αποτελεί αξιόπιστη – αποτελεσματική λύση για την φροντίδα και την θεραπεία παθήσεων των Άκρων.

Προσφέρει  μεγάλη επιλογή σε προϊόντα  φροντίδας ποδιών από φυσικά συστατικά και φυτικά εκχυλίσματα.                                                                        Τα προϊόντα  χρησιμοποιούνται και από επαγγελματίες  σε όλο τον κόσμο.

Προϊόντα  Φροντίδας & Θεραπείας των Άκρων

Προϊόντα αξιόπιστα που λειτουργούν αποτελεσματικά.

Προϊόντα που προσφέρουν λύση και εγγυημένο αποτέλεσμα στα προβλήματα ποδιών, όπως ονυχομυκητίαση, κάλοι και σκληρύνσεις.

Προϊόντα που περιέχουν έναν καλά ισορροπημένο συνδυασμό από φυσικά συστατικά και φυτικά εκχυλίσματα

Όλες οι κρέμες απορροφώνται αμέσως.

Το Αντιμυκητιασικό σπρέι για υποδήματα & κάλτσες προσφέρει πρόληψη και αποτελεσματική προστασία από μυκητιασικές λοιμώξεις κατά τη διάρκεια θεραπείας.

Τα προϊόντα είναι κατάλληλα για διαβητικούς και εγκύους.

Φιάλες ειδικής κατασκευής με ρύγχος που λειτουργεί χωρίς να εφάπτεται στο πάσχων σημείο προφυλάσσοντας από την επαφή με τον μύκητα κατά την διάρκεια της θεραπείας.

Βλέπετε 1–12 από 26 αποτελέσματα

Προβολή 12 24 36