ΥΓΕΙΑ

NAIL MYCOSIS GEL 75ml Θεραπεία μυκητίασης νυχιών (πόδια & χέρια)

Χαρακτηριστικά:
Τα συμπτώματα της μυκητιασικής λοίμωξης ονύχων ή ονυχομυκητίαση περιλαμβάνουν: φλεγμονή – οίδημα, κίτρινα/λευκά στίγματα ή κιτρίνισμα, πάχυνση, ρωγμές ή και διάσπαση των νυχιών. Ο μύκητας τείνει να ευδοκιμεί στη συνεχή έκθεση σε υγρό περιβάλλον συμπεριλαμβανομένης της εφίδρωσης μέσα σε κλειστά παπούτσια & κάλτσες, κακές συνθήκες υγιεινής, διαβήτης, εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα ή και μη φυσιολογικά επίπεδα ph του δέρματος. Εάν αφεθεί χωρίς θεραπεία μπορεί να προκαλέσει πολύ σοβαρά προβλήματα. Το Gel μυκητίασης νυχιών προσφέρει στον πάσχοντα αποτελεσματική & γρήγορη θεραπεία.

Κατάλληλο για διαβητικούς.

Ingredients/Συστατικά: Sodium borate, tea tree, glycerin, jojoba oil

Το προϊόν δεν περιέχει νερό.

Οδηγίες χρήσης: Αντιστρέψτε το ακροφύσιο προς τα κάτω και απλώστε 2 σταγόνες του προϊόντος στο νύχι του μεγάλου δακτύλου και από 1 σταγόνα στα διπλανά κάνοντας αρχικά απαλό μασάζ σε όλη την επιφάνεια των νυχιών και στη συνέχεια γύρω και κάτω από τα δάκτυλα. Για πιο γρήγορα αποτελέσματα ρίξτε και από 1 σταγόνα κάτω από το κάθε νύχι μεταξύ του νυχιού και του δέρματος. Εφαρμόστε 2 φορές καθημερινά και συνεχίστε μέχρι η λοίμωξη να αποθεραπευτεί και το νύχι επανέλθει στη φυσιολογική του κατάσταση. Τα αποτελέσματα γίνονται ορατά άμεσα με την εμφάνιση των νέων νυχιών. Συνεχίστε να χρησιμοποιείτε το προϊόν και μετά την αποθεραπεία για 6 εβδομάδες ακόμα, 1 φορά την ημέρα.

Nail Mycosis solution proven to repair and protect your toenail from fungal infections. Imperial Feet’s exclusive formula contains Glycerin, Tea-tree Oil and Jojoba Oil with powerful properties for a natural and effective solution. Recover the healthy growth of your toenail.