Η εταιρία,  “Κύργιου Γρηγ. Αικατερίνη” με χαρακτηριστικό τίτλο “ K8beauty” ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2016 , από την Διπλωματούχο Αισθητικό-Κοσμετολόγο των ΤΕΙ Αθηνών, Αικατερίνη Κύργιου, γνωστή Make Up Artist και συγγραφέα του βιβλίου ¨Η Μαγεία Του Μακιγιάζ¨.

Προέρχεται από οικογένεια με παράδοση πάνω από 30 χρόνια στα επαγγελματικά καλλυντικά, στα μηχανήματα Αισθητικής και τον εξοπλισμό ινστιτούτων, κομμωτηρίων,  Spas  και nail studio.

Απέκτησε πολύτιμη εμπειρία μετά από πολλά χρόνια ενασχόλησης με την οικογενειακή επιχείρηση ‘’Beauty Care 2000’’ (Product Manager-Senior Make Up artist-Beauty Trainer). Σε συνδυασμό με τις γνώσεις και την επιτυχημένη πορεία της στο επαγγελματικό μακιγιάζ, καθώς και με την καθημερινή επαφή της με γυναίκες, αποφάσισε να δημιουργήσει αυτό το e-shop(www.k8beauty.gr) με πολλή αγάπη και δέσμευση για την καλύτερη ποιότητα, στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

Διαρκής επιδίωξη της εταιρείας της είναι η κάλυψη όλων των αναγκών, της σύγχρονης γυναίκας σε προϊόντα ομορφιάς, με την μόνιμη υποστήριξη των συνεργατών της.

Εκτός από το e-shop, μπορείτε να επισκεφτείτε το πολυκατάστημά της στην Αργυρούπολη (Μαρίνου Γερουλάνου 147), ώρες λειτουργίας καταστημάτων.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η ικανοποίηση των πελατών μας. Για τον σκοπό αυτό, ανακαλύπτουμε από την εγχώρια και την παγκόσμια αγορά, δοκιμάζουμε και διαθέτουμε, τα ποιοτικότερα και πιο προσιτά προϊόντα , τα οποία και συχνά ανανεώνουμε. Ξεναγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και κάντε τα ψώνια σας, με σιγουριά και εγγύηση ποιότητας – τιμής

Με εκτίμηση,

Κατερίνα Κύργιου

και συνεργάτες.